De oplossing is: dynamisch werken

Een combinatie van zitten, staan en bewegen. En vooral de afwisseling tussen die drie zaken. Dynamisch werken draait de negatieve gezondheidseffecten van te veel zitten om.

Daarvoor heeft zitsta.com pasklare en bereikbare oplossingen in huis. Voor elk formaat bedrijf: van eenmanszaak, via MKB, tot multinationale ondernemingen. Zitsta.com levert producten van betrouwbare leveranciers op het gebied van dynamisch werken.

Het assortiment is veelzijdig en effectief. Het bestaat onder andere uit zit/sta-bureaus, loungeplekken, fietsbureaus en wiebelkrukken.

Het meubilair maakt elke gewenste combinatie van tafels en bureaus mogelijk, door een modulair systeem met snel en makkelijk uitwisselbare componenten.

Het door zitsta.com geleverde kantoormeubilair maakt zo dynamisch werken, met al zijn voordelen, eenvoudig bereikbaar.

Dynamisch werken betekent dat werknemers zelf bepalen hoe ze gedurende de werkdag hun activiteiten uitvoeren. Ze bepalen zelf wanneer ze zitten, wanneer ze staan, wanneer ze bewegen. Dynamisch werken maakt werknemers gezonder, gelukkiger, en ook creatiever en productiever.

Het heeft daarmee een evident gunstig effect op de werknemer zelf, op het bedrijf waar hij werkt, en op zijn privéomgeving.

ZitSta

ZITSTA T1

Elektrisch verstelbare tafel

Met verstelbaar kunststof blad en PVC stootrand.

Nu vanaf € 480
ZITSTA T1